NEDEN SAĞLIKLI BESLENMELİYİZ?

Neden Sağlıklı Beslenmeliyiz ?

 

Marka yolculuğumuza çıkarken hedefimiz Sağlıklı Beslenme Bilinci oluşmasına katkıda bulunmak dedik ve yolumuza devam ediyoruz.

İnsan yaşamı boyunca önce kendine iyi bakmalı...

Kendine iyi bakmak çok özenerek aldığımız severek kullandığımız herhangi bir giysimize,eşyamıza,arabamıza,telefonumuza gösterdiğimiz özeni kendimize göstermek demek.

Kendimize özen göstermek ,yaşamımızı sürdürebilmemiz için olmazsa olmazımız nefes almamız ve beslenmemiz demek.Nasıl ki iyi bir araba aldığımızda ona kötü benzin koymayız aynı şekilde beslenirken ağzımıza da sağlığımıza zarar verecek besinleri koymamalıyız.Aynı zamanda bize yararlı olacak besinleri yiyerek bedenimizin ihtiyacı olanı ona vermeliyiz.Ancak ne yazık ki insan ailesinde ve eğitim ,öğretim hayatı boyunca kendine bakması konusunda yeterli bilgilendirilmiyor.Kendine iyi bakması gerektiğini bilmiyor neredeyse.Oysa insanın dünyaya faydalı olabilmesi, çocuğuna, ailesine ve çevresine faydası olabilmesi için kendine iyi bakması gerekir.Nasıl ki uçakta gerekli durumda oksijen maskesini çocuklarından önce kendinize takmanız gerektiği uyarısında olduğu gibi.İnsan önce kendine iyi bakmalı ki sonrasında çevresine faydası olabilsin.

Nefes almak ve sağlıklı beslenmek yaşamın sürdürülebilmesi için gerekli ve yeterli şart.....

Nefes almak konusu otomatik olarak gerçekleşiyor olsa bile temiz havada,bol oksjen alarak nefes almak önemli.Ayrıca otomatik olarak nefesimizi alırken nefesimizi tuttuğumuz anlar olduğu söylenir.Bu nedenle temiz havada nefesimizin farkında olarak oksijenli ortamda nefes almak ve nefes terapisi yapmanın beden-ruh-zihin sağlığımız için çok faydalı olduğu bilinen bir gerçektir.

Biz nan by Canan markası olarak; sağlıklı yaşamın sağlıklı nefesten sonra  olmazsa olmazı Sağlıklı Beslenme Bilincinin oluşması tarafındayız.

Yolumuza başlarken sağlıksız beslenme neticesinde oluşan sağlık sorunlarının, özellikle de sindirim problemlerinin çözümünde glutensiz beslenme öncelikli olduğu için,üretimhanemizde sadece ve sadece gluten içermeyen Karabuğday Unu ile çalışmaya karar verdik.Çünkü Karabuğday öncelikle glutensiz beslenmekten başka alternatifi olmayan çölyak hastaları başta olmak üzere,gluten intoleransı olan veya glutensiz beslenerek sorunlarına çözüm arayan veya glutensiz beslenmeyi tercih eden herkese çözüm olacaktı.Ve en önemlisi de glutensiz beslenelim derken glutensiz ama sağlıksız beslenmek zorunda kalmamaları idi.Çünkü Karabuğday glutensiz olmasının yanında aynı zamanda besin ve vitamin değerleri çok yüksek olan mucize bir besindi.

Geldiğimiz noktada ne kadar doğru bir kararla sadece Karabuğday Unu ile çalışmaya karar verdiğimizi anlıyoruz.

Temel besin maddelerimizden ekmeğin Glutensiz olanı birçok insanın ekmek hasretini giderdi.Bu durum ayrıca bizi çok mutlu ediyor.

Ve yolumuza Karabuğday Unu ile üretebileceğimiz daha fazla neler olabilir diyerek çalışıyoruz.En yalın tariflerle glutensiz,katkısız, koruyucusuz, sağlıklı ama lezzetli ürünlerimizi çoğaltıyoruz.

Bu üretimleri yaparken kullandığımız malzemeler konusunda çok özenliyiz.Ve sağlıklı beslenmede olması gereken üretimde kullandığımız malzemeleri de sizlerle paylaşıyoruz.

Hakkımızda merak ettiklerinizi bize sormanız bizleri size sizleri bize yakınlaştıracak ve bizi her zaman daha ileriye taşıyacaktır.

Hepbirlikte Sağlıklı Beslenme Bilinci oluşmasına katkıda bulunabiliriz.

PAYLAŞ: